Wie zijn wij

Kinderdagverblijf de “Dassenburcht is al meer dan 12 jaar een begrip als aanbieder van flexibele kindgerichte kinderopvang “Flexibel in afname en factuur”.

De “Dassenburcht”, gestart in 2008 is een groeiende organisatie in de gemeente Hardenberg. De eerste locatie opende in augustus 2008 de deuren, in de kleine kern van het landelijke Ane, een buurtschap nabij Gramsbergen. Inmiddels is de organisatie doorgegroeid met 6 locaties waaronder Lutten, Bergentheim en Gramsbergen. Ook vind je ons in de wijken Heemse en Baalderveld van de gemeente Hardenberg.

De kernwaarden van onze organisatie zijn het ethisch kompas van onze organisatie. Het geeft aan wat wij als organisatie nastreven. Het geeft een beeld van de identiteit van de Dassenburcht. De kernwaarden geven het fundament weer vanuit waar wij werken, het DNA van ons bedrijf.

De kernwaarden zitten dus in de genen van ons bedrijf en vormen het hart van de organisatie. Alle inspanningen binnen onze organisatie zijn erop gericht om het kind en de ouder maar ook de medewerker zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit zijn de kernwaarden van onze organisatie:

Passie

“Hartstocht voor kinderen”

Flexibel

“Meegaand & plooibaar”

Betrokken

“Aanwezig & bespreekbaar”

Persoonlijk

“Een eigen karakter”

Professioneel

“Goed & vakkundig