Sport BSO

Is jouw kind ook zo dol op sporten én graag in beweging?

Kom dan naar de SPORT BSO (Buiten schoolse opvang) van de Dassenburcht. Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. Voor dezelfde BSO uurprijs, zonder extra opvangkosten en wij regelen het vervoer vanaf vele scholen in de gemeente Hardenberg.
Een kind komt bij SPORT BSO omdat hij of zij graag beweegt of veel beweging heeft. Hier bij SPORT BSO Dassenburcht kunnen kinderen op een leuke manier ervaring opdoen met verschillende sporten en spelvormen, samen met andere kinderen uit de omgeving.
Elk kind kan zich ontwikkelen op vele gebieden en daarbij ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken die ook graag binnen of buiten aan het sporten zijn.
Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een keer wat rustiger aan te doen en lekker een boekje te lezen. Immers is er ook nog de “gewone” BSO. Elk kind kan daarom kiezen of hij/zij mee wil naar de sporthal of dat hij op de locatie blijft. Kinderen komen na schooltijd bij de SPORT BSO, gaan wat drinken en kunnen daarna hun energie kwijt in de sporthal.
De SPORT BSO wordt geboden in de ;
  • Sporthal van de Binder in Gramsbergen op maandag / dinsdag/donderdag
  • Gymzaal het Hazenbos in Heemse op maandag en donderdag
  • Sporthal de Beek in Baalderveld op maandag, dinsdag en donderdag (voor kinderen van Baalder en Baalderveld)
De SPORT BSO heeft een breed aanbod voor uw kind op het gebied van sport en spel. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met vakdocenten (bij ons in de kinderopvang heten ze pedagogisch medewerkers SPORT) met een diploma hebben behaald aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding).
Allemaal zijn ze zeer begaan met kinderen en geselecteerd op flexibiliteit en inventiviteit. Iedere keer weer zorgen zij voor een aangename gezellige sfeer vol sportieve uitdagingen. Daarbij gaat er ook een eigen PM-er mee als de groep groter dan 11 kinderen is.
De SPORT BSO heeft een breed aanbod voor elk kind, bevraagd het kind waar de interesse ligt en past zo nodig het aanbod aan op de groep. Onder begeleiding van de PM-ers worden de kinderen uitgedaagd om te kijken waar hun grenzen liggen of om hun grenzen op te zoeken. Samenwerkend of juist individueel die prestatie leveren die ze voor ogen hebben. Door een diversiteit aan- en een continue wisseling van sport- en spel activiteiten zowel binnen als buiten is er steeds een afwisselend attractief aanbod.
De SPORT BSO is zo georganiseerd dat u als ouder één aanspreekpunt heeft voor vragen, de teamleider van de locatie. Op deze manier zijn er korte communicatielijnen en proberen we u zoveel mogelijk te betrekken bij de gang van zaken rondom de locatie en de opvang van uw kinderen.
Aanmelden gaat op dezelfde manier. Incidenteel sporten of een keer “proef sporten” kan ook. Informeer gerust naar de mogelijkheden
Dit zijn de kernwaarden van onze organisatie:

Passie

“Hartstocht voor kinderen”

Flexibel

“Meegaand & plooibaar”

Betrokken

“Aanwezig & bespreekbaar”

Persoonlijk

“Een eigen karakter”

Professioneel

“Goed & vakkundig