Ane

Landelijke ligging in Ane

Ane heeft 4 stamgroepen. Er zijn drie stamgroepen en slaapkamer aan de voorzijde van het gebouw en de vierde groep zit achter het gebouw, verbonden aan de grote speelzaal.  De locatie is geopend op maandag t/m vrijdag van 6:45 uur tot 19.00 uur.

 

Ons Aanbod
Het aanbod van kinderopvang op deze locatie is;

  • (Flexibele) kinderopvang 0 tot 4 jaar
  • Peuterspeelzaal van 2 tot 4 jaar
  • Vaste plekken subsidie-peuteropvang 2  tot 4 jaar (voorheen peuterspeelzaal)
  • Vaste plekken VVE opvang (na indicering) van 2 tot 4 jaar
  • SMI plekken (Sociaal medische indicatie)
  • Flexibele Buitenschoolse opvang van 4 tot einde basisschool 
In elke stamgroep aan de voorkant kunnen 14 kinderen geplaatst worden in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De achterste groep geeft plaats aan 16 kinderen van 2.5 tot 4 jaar. Ook ligt centraal een dubbele slaapkamer en verzorgingsunit en met voldoende dubbelbedden voor de schone slapers. De grote speelzaal is een fijne ruimte voor kinderen. Hier kan bij slecht weer heerlijk gespeeld worden. Er is voldoende ruimte om ook te bewegen, dansen of muziek te maken. Zelfs een potje voetbal is in deze zaal mogelijk.

In overleg met de ouders kunnen kinderen bij de leeftijd van 2 jaar overstappen naar de peutergroep. Dit is een peutergroep, die de kinderen voorbereid op de basisschool.(zie peuterplus programma). Ook wordt hier het contact met de Buitenschoolse opvang intensiever. Achter het gebouw liggen twee kleine overzichtelijke pleinen heerlijk tegen de weilanden aan. Hier kunnen de kinderen veilig spelen met divers speelmateriaal. We hebben fietsjes , loopauto’s en natuurlijk de trekkers. Ook is er een glijbaan ,speelhuis en een dubbele schommel. Natuurlijk ontbreekt de zandbak niet voor de diverse overheerlijke zandtaarten. Voor de allerkleinsten die net lopen zijn er twee grote buitenboxen met zachte ondergrond. Hierdoor kunnen ze veilig mee naar buiten en worden niet “omgereden” door de ouderen.

 

Door onze landelijke ligging gaan we regelmatig een “weilandje om” en bezoeken we de koeien, paarden en schapen. Een overstekende kip behoort ook tot de mogelijkheden. Ook even in de stal kijken bij de buren is een gewild uitje.

KDV/BSO de “Dassenburcht” Ane

De Steeghe 9
7784 CG Ane
telefoonnummer locatie ; 06-24178293
LRK nummer KDV : 101675483
LRK nummer BSO : 157699948
Voor de GGD rapporten zie tabblad “informatie

Impressies

De "Dassenburcht" Ane

Dit zijn de kernwaarden van onze organisatie:

Passie

“Hartstocht voor kinderen”

Flexibel

“Meegaand & plooibaar”

Betrokken

“Aanwezig & bespreekbaar”

Persoonlijk

“Een eigen karakter”

Professioneel

“Goed & vakkundig